0012.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав колектив ПАТ «Сумихімпром» із 65-річчям підприємства.

Вагома дата зібрала у ПК «Хімік» нинішніх і колишніх працівників ПАТ «Сумихімпом», керівників міста та області.

Вітаючи хімпромівців, очільник міста подякував працівникам підприємства за плідну працю, за те, що, наповнюючи міську скарбницю податками, допомагають розвивати Суми. Звернув посадовець увагу і на те, що, попри певні труднощі, підприємство зберегло і розвиває соціальну сферу.

Олександр Лисенко побажав підприємству руху вперед, розширення виробничих потужностей і збільшення обсягів виробництва, а працівникам – успіхів у професії та простих людських радостей.

Керманич міста запевнив колектив ПАТ «Сумихіпром» у своїй підтримці та повідомив, що одним із головним завдань на наступний рік міська влада визначила ремонт вул. Харківська, яка пролягає повз підприємство.

«Від себе особисто та всієї громади дякую вам за вашу сумлінну працю, адже розвиток ПАТ «Сумихімпром» – запорука успішного розвитку міста. Бажаю підприємству, яке залишається флагманом хімічної промисловості, розвитку та нових можливостей, а заводчанам – наснаги та нових висот у праці, міцного здоров’я та особистого щастя», – зазначив Олександр Лисенко.

З нагоди 65-річчя підприємства Олександр Лисенко вручив ряду працівників ПАТ «Сумихімпром» відзнаки.