Надрукувати
Перегляди: 1830

Сьогодні, на свято Маланки, діти, вихованці Сумського спеціального дошкільного навчального закладу № 20 «Посмішка», зі своїми наставниками привітали керівництво та працівників міської ради.

У національних костюмах щедрувальники співали та бажали миру, здоров’я і Божої благодаті очільнику міста Олександру ЛИСЕНКУ, а в його особі – усій сумській громаді.

«Традиції наших предків потрібно шанувати і примножувати, адже це – скарб, який ми повинні передавати, як реліквію, підростаючому поколінню. Відрадно, що кожного року маленькі сумчани підтримують традицію віншувати нашій громаді добра, миру та злагоди у новому році», – сказав міський голова.

Він щиро подякував малюкам та колективу дитячого садочку за привітання, побажав їм міцного здоров'я, творчих успіхів та вручив солодкі подарунки.

Завітали щедрувальники і до першого заступника міського голови Володимира ВОЙТЕНКА та заступника очільника міста Віри МОТРЕЧКО. Вони бажали посадовцям всіляких гараздів у новому році, а натомість отримали солодощі та теплі слова вдячності за чудовий виступ.