005.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО відвідав перше після карантину тренування ФК «Суми».

Очільник міста привітав футболістів із відновленням тренувального процесу, побажав успіхів на спортивному шляху та вручив гравцям, які нещодавно святкували День народження, подарунки.

Олександр Лисенко запевнив команду, що міська влада виконає взяте на себе раніше зобов’язання розвивати в обласному центрі футбол.

«Суми футбольні – це не минуле чи майбутнє, це вже сьогодення. У нас є бачення і ми будемо втілювати його в реальні справи. На жаль, запроваджений у зв’язку з коронавірусом карантин завадив реалізувати те, що ми планували на цей період у плані розвитку футболу в Сумах, але ми надолужимо. Сьогодні ми можемо впевнено говорити про те, що футбольний клуб «Суми» існуватиме. Переконаний, що футбольна спільнота та вболівальники підтримають наші дії і, як мінімум, приходитимуть на змагання вболівати за наших футболістів», – сказав міський голова.

Головний тренер ФК «Суми» Ярослав ПЄСОЦЬКИЙ розповів, що в карантин гравці тренувались у домашніх умовах, відпрацьовуючи індивідуальні навички. З відновленням тренувального процесу повернуться до відпрацювання групових і командних дій. У планах команди зіграти в ряді змагань місцевого рівня, а також у Чемпіонаті та Кубку України з футболу серед аматорських команд і далі підвищуватись у класі.