005.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО на початку другого пленарного засідання LXXVII сесії міської ради привітав випускників 9-х та 11-х класів, які виховуються у сім’ях піклувальників, ДБСТ, прийомних сім’ях із завершенням навчання в освітніх закладах.

Звертаючись до дев’яти-та одинадцятикласників, а таких цього року 16,,очільник міста побажав їм успіхів на життєвому та професійному шляху, бути наполегливими та впевнено крокувати до поставленої мети. Олександр Лисенко запевнив дітей у тому, що міська влада і надалі готова їх підтримувати та допомагати.

«Ви завершили один із етапів вашого життя. Важливий етап. Тепер у вас починається новий. Від себе особисто, депутатського корпусу бажаю вам успіхів у вашому подальшому житті. Чи буде просто? Просто ніколи не буває, але ми впевнені, що ви були і будете найкращими, а ми завжди готові вам допомогти. Не забувайте, що ви – це наше майбутнє, майбутнє міста, майбутнє України. Ми на вас покладаємось», – сказав Олександр Лисенко та вручив кожному випускнику подарунок на згадку.