Надрукувати
Перегляди: 2204

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО здійснив робочу поїздку на стадіон «Авангард», де сьогодні розпочато влаштування штучного покриття грального поля.

«Ви бачите, що ми перебуваємо на завершальній стадії укладання футбольного поля. Ми знову показали, що треба приділяти увагу спорту. І коли ми говоримо про футбольні поля, то ми говоримо про розвиток футболу. Ми розуміємо скільки дітей у нас займається і скільки потрібно полів. І те, що на наступний рік ми започатковуємо програму облаштування футбольних полів на території наших шкіл – це продовження теми розвитку футболу в нашому місті», – сказав міський голова.

Стосовно самого проєкту реконструкції стадіону «Авангард», очільник Сум повідомив, – документи повернуті, тож роботи продовжуватимуться.

Як розповів начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій ШИЛОВ, це покриття останнього, третього покоління, довжина ворсу 5 см, сертифікат якості Франція – Сербія.

Укладання покриття триватиме до 10 днів, надалі розпочнуть облаштовувати бігові доріжки. Планують реконструювати трибуни, і установити ще одну, додаткову напроти вже існуючої.