Надрукувати
Перегляди: 1804

Напередодні Дня захисника України міський голова Олександр ЛИСЕНКО передав КУ «Центр учасників бойових дій» автомобіль, придбаний коштом Сумської міської територіальної громади.

За словами очільника Сум, відтепер програма послуг комунальної установи стала дійсно комплексною для учасників бойових дій та членів їх сімей. Так, окрім адміністративної, психологічної, реабілітаційної, консультативної та оздоровчої допомоги спеціалісти центру також надаватимуть адресну транспортну.

«Центр учасників бойових дій давно потребував спеціалізованого автомобіля, який міг би транспортувати наших героїв, співвітчизників до необхідних їм соціальних установ, наприклад: департаменту соціального захисту населення, ЦНАПу, центру реабілітації або ж на спортивні змагання тощо. До цього фахівці центру користувались власним авто або ж «Соціальним таксі» терцентру «Берегиня», нині ж мають власний. Та без ініціативи сумчан, у даному випадку військовиків, та підтримки депутатського корпусу цього б не вдалось. Я радий, що цей крок вперед ми зробили разом – усією громадою Сум, дякуючи своїм Героям за подвиг, захист та відвагу», – підкреслив посадовець.

Директор КУ «Центр учасників бойових дій» Олександр МОРДВАНЮК зауважив, що наявність автомобілю тепер сприятиме більшому охопленню користувачів послуг Центру, покращенню їх якості та оперативності їх надання. Зокрема, до сумчан зможуть приїздити реабілітологи та проводити необхідні маніпуляції на дому.

Сам автомобіль розрахований на п’ять пасажиромісць. Транспорт пристосований для перевезення візочників.