Надрукувати
Перегляди: 4037

У Сумах, у МЦ «Романтика», відкрили зал для проведення урочистих весільних церемоній.

Першу пару закоханих, які стали до шлюбу у новому залі Молодіжного центру, вітав очільник міста Олександр ЛИСЕНКО. Він висловив переконання, що новий зал для весіль з гідністю оцінять і молодята і гості, адже при реконструкції молодіжного центру було враховано, аби молоді люди могли одружуватись у сучасному і красивому приміщенні.

«Сьогодні відбулась значуща подія для Сум – відкриття урочистого залу для шлюбних церемоній в оновленому приміщенні «Романтики». Новий зал для шлюбних церемоній має надихати, – це дуже важливо, адже в цих стінах розпочинається подружнє життя закоханих людей, – зазначив міський голова. – Я щиро бажаю молодятам Володимиру та Єлізавєті великого кохання, здоров'я та довгих років подружнього життя».

Привітала молодят з одруженням і заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО: «Від сьогодні наш Молодіжний центр по праву можна назвати справжнім будинком щастя, бо тут відбуватимуться найважливіші події в житті закоханих – одруження, і дуже важливо, щоб у приміщенні завжди панувала краса і святкова, душевна атмосфера».

Як зауважила начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції міста Суми Ірина СВИСТУН, весільні церемонії в залі МЦ «Романтика» планують проводити кожної п'ятниці та суботи в залежності від кількості охочих.

Вона також зауважила, що в подальшому за попередньою домовленістю з міською радою, якщо буде бажання молодят, шлюб укладатимуть у рамках проєкту «Шлюб за добу» у великому залі для урочистостей на другому поверсі Молодіжного центру.