002.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО та керуючий справами виконавчого комітету Юлія ПАВЛИК відвідали святкові заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Сумському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей області.

У закладі зараз перебуває близько 50 дітей, які підготували святкову програму. На заході були присутні також представники обласної влади, волонтери, представники СБУ, Національної поліції, підприємств міста та області.

Керівник Сумського центру соціально-психологічної реабілітації дітей області Лариса ПРУДІУС подякувала всім присутнім за приділену увагу та зазначила, що таких заходів давно не проводили, тому діти чекали з нетерпінням на приїзд і спілкування з гостями.

Очільник громади привітав вихованців закладу зі святом та повідомив, що такі зустрічі допомагають зосередитися на дійсно важливих речах – це дитячі посмішки та їхнє щасливе дитинство.

«Вітати дорослих я вже звик, а перед вами, дорогі діти, завжди хвилююся. Мені хочеться, щоб ви зараз подумали про те, чого найбільше хочеться, – і це обов’язково здійснилося. Ви найкрасивіші і найдобріші, найталановитіші і найобдарованіші. Ви і ваші наставники – молодці, бо підготували таку чудову концертну програму. Але і ми хочемо вам віддячити за це незабутнє свято, тому приїхали не з порожніми руками, а з подарунками від щирого серця», – сказав Олександр Лисенко.

Окрім того, міська влада взяла на себе зобов’язання провести замощення доріжок матеріалами, які подарувало закладу ТОВ «Керамейя».

Також керуючий справами виконавчого комітету Юлія Павлик відвідала Сумський дитячий будинок імені С. П. Супруна, де поспілкувалася з вихованцями.