Надрукувати
Перегляди: 2627

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав в особі працівників Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції всіх юристів із прийдешнім професійним святом.

Поздоровити юристів із професійним святом прийшли і керівництво міжрегіонального управління юстиції та обласної влади.

Очільник громади звернувся із вітальним словом до присутніх, серед яких були представники трьох областей: Полтавської, Сумської та Чернігівської. Він побажав їм успіхів у роботі та завжди стояти на боці справедливості: «Вітаю всіх, хто вирішив пов’язати свою професійну діяльність із юриспруденцією. Ви завжди стоїте на варті справедливості та правди, а тому бажаю і словом, і ділом підтверджувати непорушність законів. Адресую слова вдячності всім юристам, адже без вашої праці жодне підприємство чи організація не змогли б повноцінно працювати. Від імені громади та від себе особисто зичу кар’єрного росту і здоров’я вам і вашим родинам!»

За наполегливість та ініціативність у роботі, сумлінне виконання своїх обов’язків та високий професіоналізм Олександр Лисенко нагородив грамотами міського голови працівників Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у місті Суми.