004.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО нагородив переможців ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та їхніх наставників.

У Палаці дітей та юнацтва відбувся святковий захід, в якому взяли участь переможці ІІ етапу Всеукраїнський учнівський олімпіад, вчителі, директори шкіл. Привітати їх прийшли очільник Сумської міської територіальної громади Олександр Лисенко, начальник управління освіти і науки Антоніна ДАНИЛЬЧЕНКО, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Вікторія ЗАКОРКО, голова Сумської міської профспілкової організації працівників освіти і науки України Людмила ГОГА, менеджер із організаційно-адміністративної діяльності компанії «Полісан» Ольга БОЖКО.

Голова обласного центру зазначив, що дітям удалося не тільки показати високий рівень знань та вибороти перші місця в олімпіадах з базових дисциплін, а ще й продемонструвати впевненість, силу волі, цілеспрямованість та свій талант. Він додав, що найголовніше – завжди робити усе можливе, щоб перемагати та досягати поставлених цілей: «Своїми досягненнями ви показуєте те, наскільки є розумними, кмітливими та наполегливими. І це ще дає нам зрозуміти, що ваші наставники вклали душу, навчаючи та виховуючи вас. Окрім вчителів, це заслуга й батьків, які не дають згаснути іскорці натхнення у ваших оченятах. Працюйте, здобувайте нові перемоги та отримуйте нові знання – усе вийде якнайкраще, якщо докласти хоч трошки зусиль. У вас все найкраще – попереду!»

Олександр Лисенко нагородив дітей дипломами та подарунками, а вчителів та директорів шкіл – грошовими сертифікатами за вагомий внесок у розвиток освітньої галузі.