004.jpg

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО під час апаратної наради наголосив на необхідності вчасного проведення всіх регламентних робіт, які стосуються старту опалювального сезону 2022–2023 років.

Директор департаменту інфраструктури міста Олександр ЖУРБА повідомив, що і в ТОВ «Сумитеплоенерго», і в ТОВ «Котельня північного промислового вузла» проводять усі заплановані випробування та ремонти. Окрім того, працюють у даному напрямку й управителі багатоквартирних житлових будинків.

«Наразі підготовка до опалювального сезону – найголовніша робота в сфері житлово-комунального господарства. Все інше – поточна робота. Я бачу, що вулиці ремонтуються, прибираються, по покосу питань також немає, аварійні дерева видаляєте, гілки підрізаєте. По водопостачанню – хочу подякувати нашому КП «Міськводоканал» за те, що швидко спрацювали по аварійній ситуації по вул. Героїв Крут. Працювали і вночі, складна дуже ситуація була, але вийшли з неї дуже позитивно, я б сказав – професійно. Я думаю, що всі працівники сфери житлово-комунального господарства розуміють важливість своєї роботи саме в цей час», – сказав Олександр Лисенко.

Також голова громади доручив начальнику управління охорони здоров’я Олені ЧУМАЧЕНКО в найкоротші строки опрацювати питання щодо встановлення альтернативного джерела опалення на території кожного медичного закладу громади. Керівник профільного управління зазначила, що минулого тижня вже почали працювати з директорами КНП у цьому напрямку, цього тижня робота продовжиться.

Олександр Лисенко додав, що розглядається можливість створення окремої комісії, яка б займалася питанням установки автономного опалення у закладах освіти та охорони здоров’я.

***

Приєднуйтеся: