Надрукувати
Перегляди: 1577

У Сумах відбулися заходи із відзначення державного свята – Дня Прапора України, участь у якому взяв очільник громади Олександр ЛИСЕНКО та посадовці різних рівнів.

До урочистостей долучилися також заступники міського голови, депутати міської ради, представники виконавчих органів міськради, військові, волонтери, добробатівці, представники громадських організацій та активні сумчани.

Учасники зібрання вшанували всіх загиблих хвилиною мовчання, а потім під звуки Державного Гімну України над Сумами здійняли синьо-жовтий стяг – наш символ нескореності та свободи.

Голова Сумської МТГ Олександр Лисенко у своєму відеозверненні привітав усіх українців із цим днем, а також зазначив, що у кольорах нашого прапора закодована історія, збережено дух боротьби та самопожертви заради своєї держави, а в найтяжчі часи наш синьо-жовтий стає червоно-чорним. Український стяг знають у всьому світі, адже його прославляють своїми перемогами українці: науковці, спортсмени, громадські діячі, митці й усі свідомі громадяни нашої країни. Насамкінець він додав, що саме цей прапор майорітиме над усіма містами нашої держави, а перемога – буде за нами.

***

Суми|новини Сум|сумські новини|укрнет

Приєднуйтеся: