006.jpg

Під час урочистої сесії Сумської міської ради відбулося погашення сумської марки, розробленої з нагоди чергової річниці міста.

«Суми – вільні! Сумчани – нескорені!» – саме таку назву має патріотичний проєкт, ініційований міською радою та підтриманий підприємцями, волонтерами, творчою молоддю і всією громадою.

У рамках ініціативи сумчанин, графічний артист Дмитро ДУБОВИК розробив власну марку міста до його 367-річчя. Сумчани знайомі і з іншими роботами дизайнера – це і патріотичні постери «Суми вистоять!», і роботи з архітектурними пам’ятками міста, є серія робіт про диктаторів.

Процедуру погашення марки міста з нагоди 367-ої річниці Сум провели очільник громади Олександр ЛИСЕНКО, перший заступник голови обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації Тарас САВЧЕНКО, голова обласної ради Віктор ФЕДОРЧЕНКО, заступник командувача оперативно-тактичного угруповання «Суми» полковник Олег ТЕЛІНКЕВИЧ та директор філії Сумської дирекції АТ «Укрпошта» Вячеслав МАРИНИЧ.

Очільник Сумської міської ТГ зазначив, що дуже символічне те, що така марка з’явилася саме в період, коли під час війни з російськими окупантами сумчани показали свою мужність, сміливість і згуртованість. Він подякував сумському дизайнеру за те, що зумів зобразити найкращі пам’ятки архітектури Сум у поєднанні з національними кольорами. Це робить марку ще більш актуальною наразі.

Директор філії Сумської дирекції АТ «Укрпошта» зазначив, що це одна з «найшвидших» марок – за декілька тижнів удалося пройти увесь шлях від народження ідеї до її реалізації.

Насамкінець учасники церемонії погашення марки на конвертах написали свої побажання – вони були схожими й мета для всіх одна – це Перемога.

Проєкт щодо створення власної марки – ініціатива департаменту комунікацій та інформаційної політики Сумської міської ради. Сумчанин Дмитро Дубовик безоплатно розробив дизайн шести унікальних марок, які надруковані в обмеженій кількості. kiev.natashaescort.com

Суми|новини Сум|сумські новини|укрнет

***

Приєднуйтеся: