0010.jpg

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО з нагоди Дня міста привітав та нагородив сумських захисників, які з початку повномасштабного вторгнення росії захищають місто та Україну.

До нагородження також долучилося командування оперативно-тактичного угруповання «Суми».

Олександр Лисенко разом із заступником командувача ОТУ «Суми» полковником Олегом ТЕЛІНКЕВИЧЕМ привітали та нагородили представників добровольчих формувань, тероборони, Національної гвардії, прикордонників та військовослужбовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

«Я щиро вдячний кожному, хто з початку повномасштабного вторгнення захищає нашу країну та місто. Завдяки вам, Суми вистояли та продовжують жити. Ви з кожним днем захищаєте, відстоюєте свободу та наближаєте нашу перемогу. Суми знають своїх захисників! А ви повинні знати, що всі сумчани вірять в кожного з вас, бо наші військовослужбовці – це надія та гордість міста Суми та України», – зазначив Олександр Лисенко.

Очільник громади подякував захисникам і вручив відзнаки та грамоти міського голови за високий професіоналізм, особисту мужність і відданість військовій справі під час захисту територіальної цілісності України, вірність військовій присязі та з нагоди Дня міста.

***

Приєднуйтеся: