002.jpg

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО повідомив про те, що військові надали погодження на ввімкнення вуличного освітлення в Сумах відсьогодні.

За словами очільника громади, світло на вулицях горітиме з настанням темної пори доби до початку комендантської години за винятком періодів повітряних тривог. Разом з тим освітлення буде не в тих обсягах, що раніше.

«Наразі ситуація з увімкненням освітлення є більш позитивною. Це питання не розглядалося тільки мною або виконавчим комітетом, адже воно стосується не тільки життєдіяльності громади, а й безпеки. Тому приймати рішення ми можемо тільки за рекомендаціями та погодженням військових. Сьогодні можу сказати, що після вивчення ситуації, відповідних порад, проведення нарад з військовими, від оперативно-тактичного угрупування «Суми» ми отримали погодження на ввімкнення вуличного світла з урахування всіх заходів світломаскування. Наголошую, що світло буде ввімкнене не в тих обсягах, що були в мирний час. Але відсьогодні на вулицях міста воно з’явиться», – зазначив Олександр Лисенко.

***

Приєднуйтеся: