Надрукувати
Перегляди: 1248

Очільник Сумської МТГ Олександр ЛИСЕНКО привітав працівників освіти з їхнім професійним святом, яке щорічно відзначають у першу неділю жовтня.

Долучилися до поздоровлень також заступник міського голови Станіслав ПОЛЯКОВ, секретар міськради Олег РЄЗНІК, народні депутати України Михайло АНАНЧЕНКО, Ігор ВАСИЛЬЄВ та Антон ШВАЧКО, директор департаменту освіти і науки ОДА Вікторія ГРОБОВА, начальник управління освіти і науки Неля ВЕРБИЦЬКА, голова Сумської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Сергій ОСАДЧИЙ, голова Сумської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Людмила ГОГА.

Олександр Лисенко звернувся до всіх присутніх зі словами подяки за те, що вже не перший рік навчають та виховують підростаюче покоління в надскладних умовах: «Першочергово, не дивлячись на те, що вітаємо педагогів, хочу подякувати захисникам і захисницям за можливість сьогодні бути на цих урочистостях. Особлива подяка тим, хто ще вчора навчав наших дітей, хто сам сидів за партою у ролі студента, а сьогодні – в окопі, здобуває не знання, не професійні навики, а бореться за наше з вами спокійне й мирне життя. Дякую і тим, хто, відпрацювавши онлайн чи офлайн, йде потім до волонтерських штабів і займається допомогою. Бо без міцного тилу немає міцного фронту. Тому сьогодні ми відзначаємо не просто важливий день, бо це свято тих людей, які завдяки своїй праці формують не просто політику держави, а й працюють над ідеологією нашої країни. Тому мої побажання прості – дякую вам за правильне навчання і виховання наших дітей, всім нам Перемоги і миру в найкращій державі!»

За здобутки освітян нагородили грамотами міського голови, подяками Міністерства освіти і науки України, грамотами департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Почесними грамотами Сумської обласної ради профспілок, грамотами Сумської обласної організації «Профспілки працівників освіти і науки України», грамотами управління освіти і науки міськради та подарунками від Сумської міської організації профспілки працівників освіти і науки України.

Також працівників освіти привітали своїми виступами юні таланти та творчі особистості нашої громади.