004.jpg

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО вручив представникам ГО «Національний контроль правоохоронних органів та протидія корупції», які з першого дня російського вторгнення боронили Суми, медалі «За оборону рідної держави».

Олександр Лисенко відзначив важливу роль кожного у відсічі, яку ворог отримав у Сумах. Очільник громади привітав військовиків із прийдешнім Днем захисників і захисниць України, а також святом Покрови Пресвятої Богородиці, яка здавна вважається покровителькою українських воїнів.

«Дякую від себе особисто та від усієї громади за те, що ви вдягли військову форму й серйозно налаштовані боронити наше місто, нашу громаду, нашу державу. Бажаю вам сил і наснаги на цьому нелегкому шляху і, звісно ж, Перемоги», – сказав посадовець. Слова вдячності захисникам міста та громади висловила й заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО.

Разом із врученням недержавних загальноукраїнських відзнак захисникам подарували велику ляльку-мотанку, яку виготовила молодь з інвалідністю в з терцентру «Берегиня». Такий же особистий оберіг отримав кожен нагороджений.

Присутні запалили свічку про всіх, хто загинув боронячи Україну, та вшанували їхню пам’ять хвилиною мовчання.