0010.jpg

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО відвідав добровольче формування Сумської міської ТГ № 7 і привітав особовий склад із прийдешнім Днем захисників і захисниць України.

«Такий потужних і професійних добровольчих формувань, яку у нас, немає більше ніде. Саме ви в перші дні вторгнення стали ядром оборони нашого міста й громади. Дякую вам за це від усіх сумчан. Ви і зараз для нас – головна сила, яке захищає громаду», – зазначив очільник Сумської міської ТГ.

Олександр Лисенко вручив добровольцям грамоти та подяку міського голови, а одному їхньому побратиму – Почесну відзнаку Сумської міської ради «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня.

Також очільник громади обговорив із командиром та добровольцями питання матеріально-технічного забезпечення підрозділу. Командир добровольчого формування Сумської міської ТГ № 7 подякував безпосередньо Олександрові Лисенку, виконавчому комітету та міській раді, всій громаді за те, що підтримують підрозділи, які охороняють спокій і мир у громаді, та висловив сподівання на подальшу ефективну взаємодію у справі протистояння агресору.