006.jpg

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО та його заступник Віра МОТРЕЧКО привітали та відзначили працівників соціальної сфери з прийдешнім професійним святом, що відзначається 6 листопада.

На святі були присутні представники департаменту соціального захисту населення та підпорядкованих йому структурних підрозділів.

«Соціальна сфера – важлива та потрібна нашій громаді, особливо в такі тяжкі часи. Наші працівники соціального захисту населення наразі мають відповідальну місію, адже щодня допомагають не тільки сумчанам, а й внутрішньо переміщеним особам. Кожного дня ви надаєте підтримку та допомогу тим, хто цього потребує. Дякую кожному за те, що в такий складний час стоїте на варті захисту населення, дбаєте про вразливі верстви та готові прийти на допомогу в будь-який час», – наголосив Олександр Лисенко.

Очолює соціальну сферу в сумській громаді департамент соціального захисту населення, основним завданням якого є надання допомоги тим, хто її потребує, та перебуває в складних життєвих обставинах. Також допомогу різним верствам населення надають соціальні установами департаменту: КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня», управління «Служба у справах дітей», КУ «Центр матері та дитини», КУ «Центр учасників бойових дій», міський центр соціальних служб.

«Від усієї сумської громади дякую працівникам соціальної сфери за віддану працю, чуйність та добре серце. Кожного дня ви виконуєте надзвичайну роботу. Соціальні працівники – це люди, які за своїм професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу тим, хто потребує. Вдячні вам за щоденну нелегку працю та за те, що в найскладніший час є надійною підтримкою для нашого населення», – зазначила Віра Мотречко.

Очільник громади Олександр Лисенко привітав присутніх з прийдешнім святом та відзначив грамотами міського голови за наполегливу сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у сферу соціального захисту населення міста та з нагоди Дня працівника соціальної сфери.