004.jpg

У Сумах у День Збройних Сил України очільник громади вшанував пам’ять загиблих захисників України.

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО разом із представниками міської ради та обласної влади, народними депутатами та депутатами міської ради, військовослужбовцями, правоохоронцями та родинами загиблих захисників України віддали шану тим, хто обороняв територію нашої держави та в бою за свободу віддав найдорогоцінніше.

«Ми пам’ятаємо кожного, хто віддав своє життя, захищаючи Україну! І доки жива ця пам’ять – доти Україна нездоланна. Наші захисники – це справжні Герої. Вони загинули за наше мирне небо, за життя у вільній країні. І ми помстимося за кожного. І ми будемо робити все для нашої Перемоги», – зазначив Олександр Лисенко.

Священники ПЦУ відслужили поминальну літургію за загиблими бійцями.

«Вічна пам’ять тим, хто віддав своє життя за нашу Батьківщину. Ми не забудемо той подвиг, який зробили наші захисники. Розділяємо з кожною сім’єю утрату, висловлюємо щирі співчуття. Ми будемо й далі боротися за щасливе майбутнє нашої країни. І пам’ятаймо, що тільки в єдності наша сила», – наголосив архієпископ Сумський і Охтирський МЕФОДІЙ.

Присутні поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим учасникам АТО/ООС і могил загиблих захисників України на Центральному та Баранівському кладовищах.