Надрукувати
Перегляди: 1048

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО інформує про поточну ситуацію в громаді.

Посадовець повідомив, що у зв’язку з нічними атаками на об’єкти інфраструктури ситуація з забезпеченням електроенергією ускладнилася. Задля уникнення аварійних вимкнень, енергетики внесли зміни до графіків погодинних відключень, збільшивши тривалість таких до чотирьох годин.

Олександр Лисенко закликав населення та підприємців далі ощадливо використовувати електроенергію, що дозволить стабілізувати ситуацію в енергосистемі.

Перебої в теплопостачанні, що спостерігалися минулого тижня, очільник громади пояснив пошкодженнями, які наразі усунуті.

Щодо водопостачання, повідомив, що ситуація контрольована. У разі знеструмлень об'єктів КП «Міськводоканал», наявні у підприємства генератори задіюватимуть для перекачки стоків та під’йому води, яку розвозитимуть по мікрорайонах.

Також керманич громади повідомив про те, що триває робота над забезпеченням міських світлофорів резервним живленням і закупівля додаткових генераторів для Пунктів Незламності, які створюються у закладах комунальної власності Сумської міської ТГ.