004.jpg

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО та представники Асоціації перевізників міста Суми передали одному з ДФТГ громади автомобіль.

Очільник громади висловив сподівання, що авто допоможе добробатівцям більш ефективно виконувати завдання з охорони громади. Посадовець привітав бійців із прийдешнім новим роком, який, на його переконання, буде роком Перемоги України над агресором.

«Сумська громада, депутатський корпус, виконавчий комітет розуміють, що ми прикордонна громада, тож, необхідно займатися питаннями обороноздатності та захисту всім разом. Ми виділяємо кошти з бюджету, ухвалюємо нові програми щодо забезпечення наших добровольчих формувань, Збройних Сил України. У нас налагоджена тісна співпраця з усіма захисниками, які несуть службу на території громади. Приємно, коли є волонтери, організації, фонди, що також беруть активну участь у забезпеченні наших захисників необхідним», – зазначив Олександр Лисенко.

Голова Асоціації перевізників міста Суми Юлія ЛОГВИН повідомила, що це вже третя машина, яку передає захисникам їхня спільнота.

«Вдячні нашим захисникам, а серед таких є й водії, слюсарі наших підприємств, за те, що маємо можливість жити та працювати. За будь-якої можливості намагаємося допомагати їм заради нашої спільної Перемоги», – сказала вона. Загалом очільник громади та небайдужі жителі громади передали на потреби ДФТГ і ЗСУ 15 автомобілів.

Наступного тижня ще одне авто доправлять сумчанам, які несуть службу в зоні активних бойових дій.

Олександр Лисенко нагадав, що в обласному центрі діє Благодійний фонд «За Суми», метою діяльності якого є допомога добровольчим формуванням Сумської міської територіальної громади.