005.jpg

Очільник сумської громади Олександр ЛИСЕНКО завітав на святковий захід «Ми бажання загадаєм на Святого Миколая» та привітав діток пільгових категорій із новорічними святами.

Захід відбувався в Палаці дітей та юнацтва, вихованці якого також отримали важливий подарунок до Нового року. Завдячуючи допомозі очільника громади та мережі супермаркетів «Маркетопт», ПДЮ тепер має генератор. Це дасть змогу проводити заняття, різноманітні заходи для дітей, а такими охоплено майже 3500 юних сумчан, в освітлених приміщеннях.

На святковий захід «Ми бажання загадаєм на Святого Миколая» зібралися підопічні управління «Служба у справах дітей» разом із дорослими. Це сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які потрапили в складні життєві обставини, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

«Вітаю всіх діток з прийдешніми новорічними святами! Бажаю, щоб ви були щасливими і жили в квітучій Україні. Нехай на вас чекає мирне майбутнє. У новорічні свята завжди відбувається диво і всі бажання здійснюються. Тому загадаймо, щоб скоріше настала наша довгоочікувана Перемога! Дякуємо нашим військовим за те, що оберігають нас і нашу малечу. Віримо в наших захисників і захисниць», – сказав Олександр Лисенко.

До привітань долучилися начальник групи цивільно-військового співробітництва ОТУ «Суми» підполковник Олег ЗАСЯДЬВОВК та начальник управління «Служба у справах дітей» Валерія ПОДОПРИГОРА. Посадовці та військовими вручили дітям подарунки.

Також дітки переглянули виступи вихованців Палацу дітей та юнацтва і взяли участь у розважальній програмі.