0010.jpg

Благодійна організація «Благодійна установа «Освітні ресурси і технологічний тренінг» і Благодійний фонд «БаЛу» передали КНП «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії» спеціалізований медичний автомобіль.

Авто оснащене ношами, є портативний апарат ШВЛ та все необхідне для його роботи, шафки для зберігання ліків, холодильники. Система клімат-контролю дозволяє підтримувати комфортні умови.

«Ми постійно передбачаємо в бюджеті кошти для функціонування та розвитку кожної лікарні, але приємно, коли добродійники також приєднуються до того, щоб підвищити якість надання медичних послуг жителям сумської громади. Співпраця з благодійними фондами, волонтерськими організаціями триває і сьогоднішня подія – черговий її результат. Дякуємо благодійникам за те, що наш пологовий будинок стане ще мобільнішим і зможе охопити допомогою більше сумчанок, адже жіноче здоров’я – це важливо», – зазначив очільник громади Олександр ЛИСЕНКО.

Директор КНП «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії» Ольга ЧИРВА зазначила, що нове авто дозволить фахівцям закладу стати ще ближчими до населення. Один із напрямків, де планують застосовувати автомобіль, – проведення виїзного гінекологічного check up на підприємствах, в установах та організаціях.