0010.jpg

На свято Маланки у стінах міської ради та КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» лунали щедрівки.

Обстановку робочої наради, яку проводив очільник громади Олександр ЛИСЕНКО, своєю появою розрядили вихованці дитсадка № 29 і театральний колектив «Діти Мельпомени». Щедрувальники влаштували справжнє театралізоване дійство. За допомогою давнього обряду «водіння кози» юні артисти відтворили атмосферу українського Щедрого вечора та традиційно заспівали «Щедрик» Миколи Леонтовича. Дорослі та діти побажали представникам влади громади миру, здоров’я, добробуту та сімейного затишку.

Очільник Сумської міської ТГ подякував щедрувальникам за гарний настрій та віддячив солодкими подарунками.

Також цього дня на запрошення підопічних терцентру «Берегиня» Олександр Лисенко завітав до відділення денного перебування «Злагода» на святковий захід «Від свят різдвяних вам благословіння».

Посадовець побажав присутнім здоров’я, добробуту і головного – найшвидшої Перемоги над ворогом.

Учасники ансамблю «Червона калина», студенти Університету третього віку, молодь з інвалідністю нагадали про народні традиції та звичаї, пов’язані з зимовими святами, та представили інсценізацію уривка з повісті Миколи Гоголя «Ніч перед Різдвом». Всіх учасників заходу пригостили варениками.