0010.jpg

Працівники КП «Електроавтотранс» передали військовим Сум, які вирушають до однієї з гарячих точок, придбаний коштом працівників підприємства автомобіль.

Директор КП «Електроавтотранс» Андрій НОВИК розповів, що до цього працівники підприємства неодноразово надавали різного роду допомогу захисникам України, зокрема сприяли в ремонті авто. Цього разу з’явилося бажання зробити щось вагоміше. Спільно зібрали понад 300 тис. грн, які спрямували на придбання авто. Попередньо порадилися з військовиками щодо технічних характеристик. Вже безпосередньо на базі підприємства довели автомобіль до потрібного стану.

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО подякував працівникам КП «Електроавтотранс», а в їх особі всім сумчанам, за допомогу воїнам. Раніше сам посадовець спрямовував особисті кошти на придбання транспорту для ДФТГ.

«Ініціатива забезпечення наших військових, органів правопорядку, добровольчих формувань, тероборони спецавтомобілями для виконання важливих військових завдань продовжується. Тут волонтери – всі ми, сумчани. Закривши нагальну потребу в авто ДФТГ, тепер ми забезпечуємо підрозділи Збройних Сил України, які перебувають на фронті, на найгарячішому напрямку виконують бойові завдання та захищають нас із вами», – зазначив Олександр Лисенко.

Придбана працівниками КП «Електроавтотранс» автівка також незабаром допомагатиме нести службу сумським воїнам на передових позиціях. Кошти, що залишилися, зазначив директор підприємства, передадуть його працівникам, котрі стали до лав захисників України.