Надрукувати
Перегляди: 889

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО взяв участь в урочистостях з нагоди 30-ї річниці заснування військової частини 3051, а також Дня Національної гвардії, що відзначається щорічно 26 березня.

На заході також були присутні представники обласної влади, правоохоронних органів, військове командування, нацгвардійці.

«Нацгвардійці – це справжні патріоти, які гідно виконують свої бойові обов’язки. Сьогодні ви зі зброєю в руках захищаєте нашу територію. Вдячний вам за це. Від усієї сумської громади вітаю з професійним святом. Ми знаємо, що Перемога обов’язково буде за нами. Але прошу вас, повертайтеся живі і здорові, наші захисники і захисниці», – звернувся Олександр Лисенко.

Очільник Сумської міської ТГ подякував за службу та відзначив нацгвардійців грамотами міського голови.

Командир військової частини 3051 Євген КАЗАНЦЕВ зазначив, що їхні військовослужбовці підрозділу несли службу на багатьох гарячих точках, а наразі виконують бойові завдання в Сумській області.

Нагадаємо, історія військової частини 3051 Нацгвардії України бере свій початок 19 березня 1993 року, коли сформували 11-й окремий конвойний батальйон, який входив до складу 5-ої окремої конвойної бригади військової частини 3005.