002.jpg

Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій рекомендує виконавчому комітету визначити останнім днем опалювального сезону 2022–2023 років четвер, 6 квітня.

Після цього до 15 квітня продовжать опалювати КНП «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії» та КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди», де особливі вимоги до температурного режиму. По решті медзакладів, зазначив заступник начальника управління охорони здоров’я Степан ПАК, є можливість завершити опалювальний сезон вже цього тижня.

Не заперечували проти цього й освітяни. Начальник управління освіти і науки Неля ВЕРБИЦЬКА зауважила, що наразі в очному режимі працюють лише 10 шкіл, окрім того, з наступного понеділка у школярів розпочнуться канікули. Щодо дитсадків, то там діти нині перебувають не більше чотирьох годин і без денного сну. За потреби вихователі використовуватимуть обігрівачі.

До п'ятниці фахівці ТОВ «Сумитеплоенерго» мають переналаштувати на ТЕЦ подачу гарячої води споживачам КППВ, з тим, аби вони отримували її в неопалювальний період.