0012.jpg

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО вручив семи бійцям ДФТГ медалі «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» ІІІ ступеня

Такої відзнаки їх удостоїли за вагомий внесок у гарантування національної безпеки та оборони України, зразкове виконання військового обов’язку, професіоналізм.

Церемонія нагородження проходила в КУ «Центр учасників бойових дій».

Очільник громади подякував військовикам за те, що у перші дні повномасштабного вторгнення рф взяли до рук зброю та не дали змогу агресору втілити його плани по захопленню України.

«Коли сумчани побачили вашу відвагу та рішучість, вони зрозуміли, що місто захищене, що нікому і ніколи не вдасться захопити наше місто. Це зрозумів і ворог. Зараз ви продовжуєте в повному обсязі здійснювати роботу з оборони і захисту громади та її жителів. Це дало змогу ЗСУ вийти на інші рубежі оборони, щоб збільшити кількість позицій. Це важливо, адже ми з вами розуміємо, що ворог підступний, війна не закінчилася. Дякую вам від себе особисто та всієї громади за те, що зараз ситуація контрольована. Впевнений, що ми не дамо більше жодного шансу ворогу ступити на нашу територію. У світле свято Благовіщення бажаю всім нам якомога швидше отримати найжаданішу звістку – про Перемогу», – зазначив Олександр Лисенко.

Вихованці дитсадка «Золотий півник» привітали бійців творчим виступом і подарували їм обереги.

Працівники Центру учасників бойових дій запросили воїнів скористатися послугами, які установа надає військовикам та їхнім рідним.