006.jpg

У Сумах пройшла міська екологічна акція, у якій взяв участь очільник громади Олександр ЛИСЕНКО разом з молоддю міста.

Толоку організував відділ молодіжної політики. До неї долучилися й працівники відділу молодіжної політики, МЦ «Романтика», студенти вищих навчальних закладів громади, коледжів, учні шкіл, їхні викладачі. Загалом зібралося близько 60 сумчан.

«Сьогодні важливо проводити такі акції та дбати про чистоту громади. Вдячний молоді нашого міста за активність та небайдужість. Приємно бачити таку кількість студентів, школярів, їхніх викладачів. Зараз також триває місячник благоустрою, комунальні служби працюють, але така акція не є зайвою», – зазначив Олександр Лисенко.

Учасники акції прибрали від сміття лівий бік річки Сумка від мосту на вул. Лугова до вул. Захисників Сумщини. У результаті назбирали 80 мішків сміття.

«Зараз наші оборонці захищають нас на полі бою, а ми вирішили щось зробити корисне в тилу для нашого міста. Тому виникла ідея організувати таку акцію разом з очільником громади. Дякую кожному, хто долучився. Плануємо такі акції й надалі, бо ми повинні дбати про чистоту нашого міста», – наголосила начальник відділу молодіжної політики Тетяна САХНЮК.

Наводити лад молоді допомогли працівники КП «Зеленбуд», які вирубали чагарники на прибраній місцевості.