0010.jpg

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО передав ДФТГ громади один автомобілів, які Суми отримали у квітні від німецького міста-партнера Целлє.

Добробатівці відразу провели тест-драйв машини та високо оцінили її технічні можливості. Авто допоможе бійцям оперативніше виконувати завдання з оборони громади та захисту її жителів.

«Протестували автомобіль, він у належному стані. Виконуватиме цілодобово завдання, які пов’язані з охороною міста Суми від ворога», – повідомив боєць на псевдо «Сєдой».

Олександр Лисенко подякував громаді Целлє та обербургомістру пану доктору Йоргу НІГГЕ за допомогу та підтримку, яку вони постійно надають сумчанам.

«Вони з перших днів нам допомагають: харчовими продуктами, медикаментами тощо. Коли надійшла пропозиція передати нам автомобілі з невеликим пробігом та в гарному стані, ми відразу погодилися. Від початку ми з партнерами були одностайні в тому, що ці авто мають використовуватися для допомоги жителям громади», – зазначив очільник громади.

Інші автівки з квітневого вантажу від німецьких партнерів передадуть установам та організаціям, які опікуються сумчанами вразливих верств, зокрема у сфері медицини та соціального захисту населення.