001.jpg

Управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» відзначає 11-річчя.

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО, керуючий справами виконавчого комітету Юлія ПАВЛИК та начальник ЦНАПу Алла СТРИЖОВА привітали колектив та відзначили тих, хто сприяє роботі управління.

«Наш ЦНАП є одним із найкращих в Україні. Це професійна команда, яка сумлінно працює, щоб надавати якісні послуги, спектр яких значно розширився. Дякую за злагоджену роботу задля розвитку нашої громади. Бажаю тільки йти вперед та удосконалюватися», – сказав Олександр Лисенко.

Наразі ЦНАП надає понад 450 видів адміністративних послуг. Колектив налічує близько 100 осіб. За 11 років управління надало близько 3 млрд адмініпослуг, опрацювало 11 тис. звернень громадян, прийняло від підприємств і організацій більше 55 тис. звернень. Завдяки роботі ЦНАПу до бюджету громади надійшло понад 160 млн грн через надання платних послуг, яких тільки 16% від усіх.

«З початку повномасштабного вторгнення ЦНАПівці не переставали виконувати свою роботу. Вдячна колективу за професіоналізм. Ви дійсно команда-взірець. Нехай ваша робота тільки покращуватиметься», – зазначила Юлія Павлик.

Влада громади разом з керівництвом ЦНАПу нагородили представників структурних підрозділів громади та області, правоохоронців, медзаклад міста та ті структури, з якими безпосередньо співпрацює управління.

«Робота ЦНАПу є професійною, потужною. Ми надаємо дійсно безліч видів адмінпослуг, рівень є європейським. На жаль, ми не змогли відзначити 10-річчя, але маємо змогу відзначити 11 років, подякувати за роботу та нагородити всіх тих, хто сприяє її покращенню. За це вдячні владі громаді, нашим ЗСУ та колективу. Працюємо далі задля Перемоги! Велика подяка усім ЦНАПівцям за злагоджену роботу. Далі – тільки краще!» – наголосила Алла Стрижова.

Присутні також мали змогу залишити свої побажання управлінню та побачити, про що мріють працівники ЦНАПу.