003.jpg

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО взяв участь у IV Молитовному сніданку Сумщини.

До зустрічі також долучилися член оргкомітету Національного Молитовного сніданку у Вашингтоні Даг БЬОРЛІ, голова оргкомітету Національного Молитовного сніданку України Павло УНГУРЯН, священник ПЦУ отець ПЕТРО, очільники області, депутати міської ради Анатолій САГАЧ, Дмитро ВАСЮНІН, Ірина ГУБСЬКА, Олександр ДЖАРІШНЕЛОВ, Марина НАГОРНА, член виконавчого комітету Інесса САВЕНКО, начальник управління охорони здоров’я Олена ЧУМАЧЕНКО та інші посадовці, духовенство та запрошені гості.

«Ми молимося за Україну в США кожного дня. Для мене – це другий дім, тому радий сьогодні бути разом із сумчанами. Проводити Молитовні сніданки – це чудова традиція. Дякую вам за зустріч», – сказав член оргкомітету Національного Молитовного сніданку у Вашингтоні Даг Бьорлі.

З привітальним словом до присутніх звернувся очільник Сумської міської ТГ Олександр Лисенко.

«Ми маємо єдину мету – поділяти Закон Божий. Ми знаємо, що сьогодні Бог нас захищає. І кара Божа ворогові стовідсотково буде. Ворог повинен бачити нашу єдність, з Богом у душі й серці. І якщо ми будемо єдині – Перемога буде за нами!» – наголосив він.

Представники обласної влади виголосили молитву за владу та лідерів в Україні, а влади сумської громади – за дітей, сім’ї загиблих, полонених, поранених і тих, хто в окупації.

Пастори помолилися за Сумську область, військовослужбовців і Перемогу України, а всі присутні прочитали молитву «Отче наш».

Даг Бьорлі передав учасникам Молитовного сніданку привітання, а очільникам Сум та області – подарунки від Конгресу США.