0010.jpg

Очільник Сумської міської  тергромади  Олександр ЛИСЕНКО привітав особовий склад ДФТГ № 8 з річницею створення формування.

Посадовець наголосив на тому, що сумчани відчувають гордість за своїх мужніх захисників, які з перших днів повномасштабного вторгнення захищають громаду, демонструючи стійкість і відвагу. Олександр Лисенко подякував бійцям за сумлінну службу та побажав скорішої Перемоги.

«Пишаємося нашими добробатами! Ви були одними з тих, хто став на захист нашої громади в перші дні повномасштабного вторгнення і не пропускав ворога до міста. Зараз також обороняєте нашу громаду. Такої організації, самоорганізації, забезпечення – немає в жодному іншому місті. Вдячний за захист та службу! Ви – Герої! До Перемоги!», – сказав очільник громади.

Олександр Лисенко запевнив, що керівництво громади надалі підтримуватиме добробатівців. У цьому запевнив і голова депутатської фракції «Слуга народу» Артем КОБЗАР, який разом з іншими представниками депкорпусу міської ради  привітав бійців.

Командир ДФТГ № 8 Володимир САЙКО подякував владі громади за підтримку та всебічну допомогу.

З нагоди річниці створення добровольчого формування посадовці вручили одному з бійців Почесну відзнаку Сумської міської ради «За заслуги перед містом» III ступеня, решті – Подяки та грамоти міського голови за активну громадянську позицію, особисту мужність і відданість військовій справі під час захисту територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок в обороноздатність громади.