Надрукувати
Перегляди: 653

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО наголосив на тому, що зберігається підвищена ракетна небезпека, тож, закликав не ігнорувати сигнали тривоги.

Посадовець розповів, що керівництво громади перебуває в постійному контакті з військовими та координує з ними дії щодо захисту громади. Наступальних угрупувань ворога на кордоні не зафіксовано, але зберігається загроза ракетних атак. Тож, закликав бути уважними та користуватися найпростішими укриттями та відповідними об’єктами цивільного захисту населення.

Олександр Лисенко повідомив, що спеціальна комісія, яка обстежувала укриття у закладах освіти, медицини, соціальної спрямованості та захисні споруди, завершила свою роботу і готує висновки та рекомендації.

Також очільник громади анонсував перевірку підвальних приміщень у багатоповерхівках, що можуть використовуватися як найпростіші укриття.

Повідомив він і про те, що триває ремонт та облаштування укриттів. Зокрема, до нового навчально року їх планують зробити в усіх закладах освіти, де є така можливість.

Окрім цього, громада продовжує допомагати ДФТГ та ЗСУ.

«Будуємо, розбудовуємо, збільшуємо та посилюємо – таке гасло нашої роботи, що стосується оборони міста та громади», – зазначив Олександр Лисенко.