001.jpg

У День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, Суми приєдналися до Всеукраїнської акції «Голоси дітей»

У середмісті Сум дорослі, серед яких були представники влади громади та області, разом із вихованцями обласного спеціалізованого будинку малюка та центру соціально-психологічної реабілітації дітей області розвісили на дереві дзвіночки, які символізують голоси вбитих дітей.

Також посадовці поклали квіти до могил  загиблих внаслідок російської агресії юних сумчан.

«Важкий день. Важко підібрати відповідні слова, адже сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, хто загинув, і це діти. Скільки б їх не було, це одвічний жаль й одвічне нерозуміння – як можна так чинити. Це не піддається здоровому глузду і підтверджує те, що у нашого ворога немає нічого людського. Ми ніколи не забудемо тих, хто загинув. Ми будемо пам’ятати кожного», – сказав очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО.

Нагадаємо, торік у ніч проти 8 березня російський авіаудар забрав життя чотирьох юних сумчан. Тоді разом із батьками та бабусею загинули троє братів Прийменків і Вадим Івлєв з мамою.