005.jpg

Штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої атакою ворожих безпілотників, провів чергове засідання по підсумках роботи за добу.

За повідомленням рятувальників, зранку 5 липня відбулося повторне задимлення однієї з квартир найбільш пошкодженого дронами будинку – тління було оперативно ліквідоване.

Щодо постраждалих осіб – їхня кількість зросла до 22-х. Учора до медиків звернувся житель одного з сусідніх будинків, який отримав опіки, надаючи допомогу мешканцям багатоповерхівки, що найбільше постраждала під час атаки.

Наразі четверо людей перебувають у стаціонарі лікарень, двоє залишаються в реанімації у важкому стані, але з позитивною динамікою.

Після засідання представники штабу відвідали місце події, де о 9:00 була організована зустріч із мешканцями двох під’їздів буд. № 81 по вул. Петропавлівська. Представники поліції та рятувальники по черзі викликали людей, які під наглядом і за допомогою ДСНС проходили до помешкань за речами. Там, де було занадто небезпечно, це робили працівники екстрених служб.

Наразі дворова територія розчищена від сміття і гілок. Тривають роботи з розбору завалів.

Нагадаємо, у школі № 2 із 8:00 до 22:00 продовжує працювати штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Зв’язатися з ним можна за телефоном: (066)5437677.