Надрукувати
Перегляди: 1150

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО вручив працівникам органів внутрішніх справ відзнаки з нагоди Дня Національної поліції України.

Посадовець подякував поліцейським за важливу та самовіддану роботу з охорони спокою та порядку в громаді, окремо наголосивши на їхній вагомій участі в подоланні наслідків нещодавньої атаки Сум «шахедами».

«Безмежна вдячність кожному, хто боронить Україну разом із військовиками. Дякую всім поліцейським, які допомагають рятувати життя, допомагають нашим людям після обстрілів та розслідують ворожі злочини. Ваша праця, присвячена захисту прав і безпеки громадян, створює фундамент для забезпечення повсякденного життя сумчан. Бажаю, щоб ви були живі та здорові, щоб у ваших родинах було все гаразд, щоб ви мали можливості професійно виконувати професійні обов’язки. Миру та Перемоги!» – зазначив Олександр Лисенко.

Посадовець вручив поліцейським грамоти міського голови, а також передав сертифікати на шість авто, п’ять з яких призначені для поліцейських офіцерів громади, одне - для чергової бригади, що були придбані у співпраці місцевого самоврядування з відомством. Загалом цього дня, завдячуючи зусиллям усіх гілок влади, поліцейські Сумщини отримали ключі від 18 службових автомобілів.