005.jpg

Начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій ДРОЗДЕНКО та в. о. очільника Сумської міської ТГ Юлія ПАВЛИК провели виїзну нараду щодо ремонту доріг.

Спільно з в. о. директора департаменту інфраструктури міста Євгеном БРОВЕНКОМ та керівником КП «Шляхрембуд» Олександром ЗИМЕНКОМ вони оглянули дороги на вул. Збройних Сил України та вул. Івана Сірка, які ввійшли до переліку тих, які планувалися до ремонту в поточному році. Обидві – за принципом співфінансування коштом Державного бюджету та скарбниці громади.

На вул. Збройних Сил України шляховики вже виконали в повному обсязі передбачені тендером роботи. Внаслідок зниження вартості матеріалів вдалося заощадити певну суму, тож, з’явилася можливість провести на цьому об’єкті додаткові ремонтно-дорожні роботи, як-то облаштувати заїзди. Зокрема, до місцевого храму, де відспівують полеглих захисників України.

По вул. Івана Сірка, де ремонт автошляху тільки розпочався, також розглядають можливість одночасно з основною дорогою поладнати й найбільш аварійні суміжні.

«Зрозуміло, що всі ямки ми відразу не поборемо, але там, де ситуація кричуща і є можливість провести ремонт, необхідно це робити. Треба відразу опрацювати дане питання, щоб якнайшвидше взятися за роботу, поки дозволяють погодні умови», – сказав начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко.

В. о. очільника громади Юлія Павлик доручила шляховикам спільно з фінансистами негайно зробити необхідні розрахунки та подати їх керівництву міста й громади.