Надрукувати
Перегляди: 1209

Начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій ДРОЗДЕНКО проінспектував перебіг виконання у закладах загальної середньої освіти капітальних ремонтів у підвальних приміщеннях, де облаштовують найпростіші укриття.

Разом із профільним заступником очільника Сумської міської ТГ Станіславом ПОЛЯКОВИМ та начальником управління освіти і науки Нелею ВЕРБИЦЬКОЮ Олексій Дрозденко відвідав чотири заклади загальної середньої освіти.

У кожному з них підвальні приміщення ремонтують коштом державної субвенції на умовах співфінансування з бюджетом Сумської міської ТГ.

Десь роботи – на завершальній стадії, по деяких об’єктах необхідно більше часу, аби закінчити ремонт.

Але те, що потрібно завершити до кінця року, не обговорюється, – наголосив начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко.

«Часу чекати немає. Якщо є якісь проблемні питання, то ми готові допомогти, аби лиш роботи були виконані вчасно і якісно. Будь ласка, звертайтеся. Але якість і терміни мають бути витримані. Кожен працює на своєму фронті. І діти тих, хто зараз боронить Україну, мають бути захищені. Для цього ми працюємо і про це ми маємо подбати першочергово», – сказав Олексій Дрозденко.