Надрукувати
Перегляди: 859

Начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій ДРОЗДЕНКО прокоментував результати роботи на посаді протягом першого тижня.

Олексій Дрозденко розповів про те, над чим працював, які виокремив пріоритети, а також поділився враженнями від нового напрямку  діяльності. Окремо зупинився на безпековій ситуації в громаді, бюджеті на наступний рік та окреслив плани на найближче майбутнє.

Найперше начальник Сумської міської військової адміністрації зазначив, що за останні пів року його життя кардинально змінилось. Адже до цього він працював в освіті, де мав чимало досягнень. Тому на новій посаді усвідомлює всю відповідальність перед жителями громади.

«Ми – обласний центр, який можна сказати, знаходиться на прикордонні. За нами – велика частина України. Тому неймовірно складно, адже багато роботи за всіма напрямками. Але треба визначати головні пріоритети», – сказав Олексій Дрозденко.

Серед таких виділив розширення мережі укриттів, пошук для цього приміщень, виконання там ремонтів. Та найголовніше – безпека дітей. Тому буквально з перших днів на посаді Олексій Дрозденко займався перевіркою виконання ремонтів в найпростіших укриттях закладів загальної середньої освіти. Результатами залишився задоволений.

«Непоганий рівень і темп. Вже є школи, де роботи на завершальній стадії, і ми можемо ставити їх за приклад. Є школи, котрі ще в процесі. Маємо намір закрити це питання до кінця року», – резюмував начальник Сумської міської військової адміністрації.

Щодо безпекової ситуації, то Олексій Дрозденко повідомив, що постійно на зв’язку з військовими та ДФТГ. Відбуваються зустрічі, під час яких захисники озвучують усі актуальні для них запити. Від виконання таких  залежить безпека жителів громади. Тому задовольняти ці потреби, переконаний начальник міської військової адміністрації, вкрай важливо.

Так само важливо, сказав Олексій Дрозденко, зосередитись  на фортифікації, захисті об’єктів критичної інфраструктури, підготовки до зими та бюджеті громади на наступний рік.

Наразі триває також налагодження співпраці з депутатами міської ради. Досягнуто чіткого порозуміння і заплановані чіткі спільні кроки задля сталого розвитку громади. Першим з них стане сесія міської ради, засідання якої заплановане наступного тижня.