Надрукувати
Перегляди: 688

З нагоди дня Збройних Сил України сумчани вшанували пам’ять загиблих Героїв-земляків.

До місць поховання сумчан, котрі загинули за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, прийшло керівництво Сумської міської військової адміністрації, Сумської міської ТГ, депутати різних рівнів, силовики, громадськість. Пам’ять захисників і захисниць вшанували хвилиною мовчання та під звуки військового оркестру поклали квіти до пам’ятних знаків загиблим у війні з рф.

«Загиблі захисники та захисниці завжди будуть у наших думках, серцях і спогадах. Вони приклад того, як треба любити Україну, щоб не пошкодувати життя за неї, за нашу свободу, за наше право жити вільно», – сказав начальник Сумської МВА Олексій ДРОЗДЕНКО.

Він висловив вдячність військовикам, котрі продовжують виборювати для України волю та Перемогу.

«Наші Збройні Сили – кращі з кращих. На них сьогодні рівняється весь світ. Українське військо згуртувалося та дало відсіч навалі агресора торік і зараз продовжує боронити нашу землю, відбивати її крок за кроком у ворога. Сумська громада допомагала і допомагатиме найкращим збройним силам у світі, аби разом досягти жаданої всіма нами Перемоги», – зазначив Олексій Дрозденко.