006.jpg

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Сумської міської ТГ рекомендувала виконавчому комітету завершити опалювальний сезон у громаді 1 квітня, адже синоптики обіцяють значне потепління.

Як повідомив начальник Сумського обласного центру з гідрометеорології Олександр ПОНОМАРЬОВ, найближчими днями спостерігатиметься підвищення температури повітря, середньодобова коливатиметься в межах від 9° C до 16° C.

Тож, опалення з понеділка, 1 квітня, вимкнуть на всіх об’єктах, окрім закладів медицини. Щодо них, теплопостачальні організації визначатимуться з керівниками лікарень в індивідуальному порядку, оскільки, як зауважив в. о. міського голови Артем КОБЗАР,  для видужання хворих необхідно, щоб у приміщеннях були комфортні умови.

У галузі освіти, як проінформувала заступник начальника управління освіти і науки Наталія ГОНЧАРОВА, за тиждень, відколи школам і дитсадкам дозволили відключатись від опалення, його вимкнули у 12 закладах. Загалом надавачам послуг подано понад 30 відповідних заявок.

З проханнями щодо відключення опалення у житлових будинках до департаменту інфраструктури міста також звертаються сумчани, зауважив в. о. директора Євген БРОВЕНКО.

Додамо, що сьогодні виконавчий комітет на своєму засіданні також підтримав рішення комісії з ТЕБ та НС.

Протокол