002.jpg

Виконавчий комітет Сумської міської ради та ГО «Проліска» підписали Меморандум про співпрацю.

В. о. міського голови Артем КОБЗАР, який поставив свій підпис під документом від імені виконавчого комітету, подякував партнерам за постійну оперативну допомогу сумчанам, які постраждали від ворожих атак, взаємопорузуміння та плідну співпрацю з керівництвом громади.

«Ваша організація завжди однією з перших приходить на допомогу сумчанам після обстрілів. Переконаний, що завдяки Меморандуму наша взаємодія вийде на якісно новий рівень. Разом ми зможемо ще ефективніше допомагати жителям нашої громади», – сказав посадовець.

Меморандум передбачає реалізацію спільних проєктів, програм і заходів, що розроблені та/або реалізуються у сфері гуманітарної діяльності та підтримки населення, постраждалого від військової агресії рф проти України. Також планується організація проведення взаємних консультацій, зустрічей фахових представників для обміну діловою інформацією з конкретних програм та проєктів, організації презентацій, семінарів, конференцій, громадських обговорень тощо.

Меморандум набирає чинності з моменту його підписання і діє до кінця поточного року.

Безпосередньо під час підписання документа сторони обговорили вже деякі можливі з напрямків співпраці. Так, радник міського голови Вадим АКПЄРОВ порушив питання допомоги громадської організації в облаштуванні укриттів меблями та матеріалами для перебування сумчан, пошуку перевізників тощо.

Наприкінці Артем Кобзар повідомив, що взаємодію з партнерами з ГО «Проліска» координуватиме його перший заступник Артем КУЗНЕЦОВ.