0012.jpg

Керівництво Сумської МТГ та Сумської МВА вручило військовослужбовцям Почесні відзнаки виконавчого комітету «Захисник України. Герой міста Суми».

Так відзначили військовослужбовців 63-го окремого стрілецького батальйону 110-ї ОМБр ОК «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України: Олега ВАХОВСЬКОГО, Сергія ДОМНІЧА, Наталію ГУЗЬ, Олександра ОСАДЧОГО, Владислава ІВАНІЯ, Олександра ШУЛЬЖЕНКА за сумлінне виконання військового обов’язку, проявлені особисту мужність і героїзм, вірність військовій присязі, відданість військовій справі під час захисту територіальної цілісності України та з нагоди другої річниці створення батальйону.

«Нагорода «Захисник України. Герой міста Суми» є найвищим проявом пошани до військової доблесті, яку вручають захисникам України від імені сумської громади. Ми живемо на прикордонних територіях, і як ніхто, розуміємо важливість вашої військової роботи, яку ви виконуєте зі зброєю в руках та ризиком для життя. Жителі сумської громади й усієї України покладають на військових свої надії на захист від ворога. Дякуємо вам за сумлінну військову службу і пам’ятайте, що вас підтримує і вами пишається вся сумська громада», – зазначив в о. міського голови Артем КОБЗАР.

Троє військовиків отримали нагороди особисто, трьом іншим захисникам їх відзнаки передадуть побратими.