0012.jpg

У Сумах до Дня Української Державності військовослужбовцям вручили почесні відзнаки Сумської міської ради «За заслуги перед містом» III ступеня.

Нагородив військовиків в. о. міського голови Артем КОБЗАР.

За проявлені мужність і відвагу під час захисту територіальної цілісності та суверенітету України від збройної агресії російської федерації, виконання конституційного обов’язку, за оборону міста відзначили: Андрія АНТУФЬЄВА, Владислава ВОЗНІЙЧУКА, Сергія ГВОЗДЬОВА, Юрія ГУРИНА, Олександра ПЕРВАНОВА, Володимира СПАСЬОНОВА, Віталія ЧЕГРИНЦЯ, Сергія МІЛЮКОВА.

Артем Кобзар подякував воїнам за службу, вірність Україні та військовій присязі: «Завдяки вашій військовій роботі громада живе й працює, а наші діти навчаються, займаються спортом і творчістю. Намагаємось віддячити й підтримати вас, спрямовуючи кошти бюджету на підтримку військових підрозділів. Від імені всіх сумчан дякуємо за те, що ви є, за особисту мужність та самовідданість кожного з вас під час виконання бойових завдань, спрямованих на захист сумської громади та наближення української Перемоги».