003.jpg

Шановна громадо!

Ворог, а тепер і спека випробовують нас на міцність.

У цей складний час, коли ми стикаємося з аварійними відключеннями електроенергії та аномальною жарою, ми повинні об'єднати наші зусилля для підтримки одне одного та нашої спільноти.

Разом ми можемо пом'якшити наслідки цих викликів.

Шановні підприємці! Якщо є змога, надайте можливість сумчанам зарядити мобільні телефони. Облаштуйте точки з питною водою для тих, хто потребує цього під час спеки. Враховуйте можливі незручності для ваших співробітників і клієнтів, змінюючи робочий графік або умови праці відповідно до ситуації.

Сумчани! Допомагайте своїм сусідам, зокрема літнім людям і тим, хто має особливі потреби. Запропонуйте їм допомогу у придбанні продуктів або ліків.

Закликаю всіх використовувати електроенергію розумно. Вимикайте непотрібні електроприлади й освітлення – це допоможе зменшити навантаження на електромережу.

Дотримуйтеся правил безпеки в спеку. Пийте багато води, уникайте довготривалого перебування на сонці, а також забезпечте належні умови для дітей і домашніх тварин.

Підготуйте резервні джерела освітлення, такі як свічки, ліхтарики та акумулятори. Також зробіть запас води й продуктів тривалого зберігання.

Завдяки нашій згуртованості та взаємній підтримці, ми зможемо подолати ці виклики!