006.jpg

Інформація про актуальну ситуацію.

Безпекова ситуація на Сумщині:

  • протягом дня 29 липня росіяни здійснили 14 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 47 вибухів. Обстрілів зазнали Миколаївська, Хотінська, Білопільська, Краснопільська, Шалигинська, Есманьська та Середино-Будська громади. Вночі та зранку 30 липня росіяни обстріляли з мінометів Дружбівську громаду. Зафіксовано чотири вибухи.

Нагадуємо балансоутримувачам про відповідальність за несвоєчасний доступ до об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту під час сигналу «Повітряна тривога». Мешканцям, чиї укриття в будинках під час тривоги були закриті, необхідно звертатись за номерами: 102 (поліція), (0542)70-10-08 або (067)5390633 (відділ «Служба 15-80»).

Холодна вода: 

  • через порив на мережі припинене водопостачання будинку за адресою: вул. Роменська, 100.

Гаряча вода:

  •  на проведення гідравлічних випробувань зупинено ТЕЦ і чотири котельні, на ремонт – одну котельню, у зв'язку з чим у низки споживачів відсутнє гаряче водопостачання.

Електроенергія:

  • застосування графіків погодинних відключень не планується (відстежуйте інформацію на офіційних ресурсах АТ «Сумиобленерго»: сайт, Facebook, Telegram).

Вуличне освітлення:

  • вуличне освітлення працює у вечірній час на деяких ділянках міста. Орієнтовно з 21:20 до 23:00 (за винятком періодів дії на певних територіях графіків погодинних відключень електроенергії).

Транспорт:

  • пасажирів перевозять 54  одиниці комунального (38 тролейбусів і 16 автобусів) і 180 приватного громадського транспорту. 

Погода:

  • протягом дня хмарно з проясненнями, часом дощ, місцями гроза. Вітер північно-західний 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря становитиме 19° – 24°C тепла.  

Оперативно отримувати інформацію про аварійні відключення за адресами, а також подавати заявки можна за допомогою міського чат-бота «Суми 15-80» у Viber або Telegram.