001.jpg

Освітяни Сумської міської ТГ передали військовослужбовцям 117-ої бригади територіальної оборони України допомогу, придбану за зібрані під час благодійної акції «Відважним серцям» кошти.

Одним із найактивніших учасників благодійної акції став дитячий садок № 28. Цей заклад передав для захисників 42 тис. грн. Тож, представниця дитсадка особисто передавала допомогу бійцям разом із керівництвом профільного управління та громади. Загалом у межах ініціативи, до якої долучились усі заклади освіти громади, зібрали понад 182 тис. грн.

«Дякуємо за те, що можемо працювати, виховувати та навчати дітей. Бажаємо вам здоров’я, витримки. Завжди раді вам допомогти», – зазначила заступник начальника управління освіти і науки Світлана КОБИЛЕЦЬКА.

Для захисників придбали комп’ютерну та оргтехніку, інструменти тощо.

«Ми вдячні за вашу мужність та відвагу. Бажаємо перемогти ворога і всім живими повернутись додому. Також висловлюю вдячність нашим вчителям, вихователям, усім освітянам громади за небайдужість і підтримку наших захисників. Лише спільно ми зможемо здолати окупанта», – сказав в. о. міського голови Артем КОБЗАР.

«Розуміємо, що цим ми не закриємо всі ваші потреби, але прагнули допомогти, чим можемо. Допомогу комплектували, орієнтуючись на ваші запити. Нехай усе це допомагає вам іще ефективніше бити ворога», – додав заступник міського голови, котрий опікується освітянською галуззю, Станіслав ПОЛЯКОВ.

На останок посадовці запропонували передати благодійний челендж іншим структурним підрозділам міської ради.