007.jpg

Дорогі сумчани!
Прийміть щирі вітання з Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці! Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою та символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.


Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.

День захисника України пройшов крізь віки та уособлює в собі військову доблесть, героїзм, мужність наших захисників, які і сьогодні стоять на сторожі нашого спокою. Це свято для тих, хто в будь-який момент готовий полишити тепло власних домівок та стати на захист найголовнішого – своєї сім’ї та Батьківщини.

Шана пам’яті загиблих героїв. Вони завжди залишатимуться прикладом жертовності та любові до України. Висловлюємо щирі співчуття родинам полеглих воїнів та віримо, що їх подвиг недаремний та закарбований у пам’яті нащадків!

Сердечно бажаю вам щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь Вітчизні. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці!

 

З повагою Сумський міський голова                                                                            Олександр ЛИСЕНКО